Обслужвани модели Asus

Asus Live G500TG
Asus Zenfone 2 Laser ZE551KL
Asus Zenfone Zoom ZX551ML
Asus ZenPad 10 Z300C
Asus Zenfone Go ZC500TG
Asus Zenfone Max ZC550KL
Asus Zenfone 3 Max ZC520TL
Asus Zenfone 3 Max ZC553KL
Asus Zenfone Go ZB500KL
Asus Zenfone 3 Deluxe ZS570KL
Asus Zenfone 3 ZE552KL
Asus Zenfone 3 Ultra ZU680KL
Asus Zenfone 2 Deluxe ZE551ML
Asus Zenfone 2 Laser ZE601KL

Asus Zenfone 2 Laser ZE600KL
Asus Zenfone 2 Laser ZE550KL
Asus Zenfone 2 Laser ZE500KG
Asus Zenfone 2 Laser ZE500KL
Asus Zenfone Selfie
Asus Zenfone C ZC451CG dual sim
Asus Zenfone 2 ZE500CL
Asus Zenfone 2 ZE551ML
Asus fonepad 7 FE375CXG
Asus PadFone Infinity 2
Asus PadFone mini
Asus Fonepad
Asus ZenPad 7.0 Z370CG
Asus Zenfone 2E
Asus Pegasus 2 Plus

Asus ZenPad S 8.0 Z580CA
Asus ZenPad S 8.0 Z580C
Asus ZenPad 8.0 Z380KL
Asus PadFone 2
Asus PadFone
Asus M930
Asus P320
Asus P565
Asus Lamborghini ZX1
Asus P750
Asus M530w
Asus P535
Asus P525
Asus P526
Asus P735

GSM Сервиз София предлага още:

Сервиз за Asus
4 (80%) 11 вот(a)

Причината за голямото търсене на Asus сервизи в България, е голямото потребление на продукти на марката. Всички устройства на тайванския производител се радват на голям интерес, поради отличното съотношение между качество и цена при тях. В сервизния ни център се ремонтират и поддържат голяма част от устройствата на марката – лаптопи, таблети и смартфони.

Асус е мултинационална компания, базирана в Тайпе Тайван, специализирана в производството на компютърен хардуер и потребителска електроника. Добила широка популярност през 2007 г. с производството на персонални компютри, днес компанията произвежда собствена линия смартфони от серията ASUS ZenFone™. Дали ще се обърнете за помощ към нашия Asus сервиз в София за ремонт на своя телефон или лаптоп, няма значение. Ние сме мястото, в което дори тежките поражения са поправими.

Ключовите предимства на продуктите на Асус са:

Страхотен дизайн

Стилният минималистичен дизайн с метални части на преносимите компютри на марката със сигурност ще ви грабне от пръв поглед. В нашия оторизиран сервиз Asus София можем да ви предложим допълнителни компоненти, с които да персонализирате своя преносим компютър, но това едва ли ще ви е нужно. Дизайнерите на компанията са се погрижили да предложат визия, която не се нуждае от допълнително разкрасяване.

Широк диапазон от цени

Асус се е постарал да завземе целия сегмент от пазара, предлагайки мобилни телефони и лаптопи за различните потребителски групи. Широката ценова гама включва от най-ниския клас лаптопи VivoBooks до премиум моделите ZenBooks. Като оторизиран сервиз Asus България, ние от GSM сервиз София ремонтираме както най-достъпните, така и най-скъпите модели, предлагайки еднакво високо качество на невероятно изгодна цена.

Богата гама смартфони и таблети

Asus ZenPhone и Asus ZenPad са особено търсени сред по-младата потребителска аудитория. Асус е сред водещите производители на на игри и геймърски устройства, а геймърите, както знаем не са от най-внимателните при използването на фината електроника. Ежедневно в нашия сервиз на Asus в София ставаме свидетели на какви ли не механични повреди – от счупени стъкла на дисплея, до нефункциониращи тъч пади, клавиатури и физически бутони.

Сред услугите, предлагани в нашия специализиран сервиз на Асус София са включени:

Софтуерна и хардуерна диагностика

Освен ако не става въпрос за видимо поражение по вашия лаптоп, таблет или телефон, диагностицирането на проблема е първото, с което ще се заемем. Вие трябва да ни опишете подробно проблема, за да можем да се насочим директно към техническия компонент, който е дефектирал. В столичния ни сервиз Asus работят най-добрите специалисти, които с помощта на модерна диагностична апаратура ще установят моментално мястото и мащабите на повредата.

При установяване източника на различните неизправности, в нашия престижен сервиз за Asus действаме максимално експедитивно. Понякога е напълно достатъчно само да чуем вашите оплаквания от функционалността на мобилното устройство, но в други случаи, се налага да пуснем в действие и тежката артилерия – специализираната ни техника. В нашия престижен Asus сервизен център откриваме дори предстоящи повреди, които, коригирани навреме ви спестяват излишен разход на нерви и финансови средства.

Инсталация, преинсталация, диагностика на Windows и други ОС за компютри и устройства с марка Asus

Софтуерните задачи не могат да затруднят техниците в нашия официален сервиз на Asus по никакъв начин. Можем да извършим ъпгрейд или да преинсталираме операционна система на вашия смартфон, таблет или преносим компютър. Отключваме за минимално време кодирани към конкретна мрежа устройства, като винаги използваме оригинални софтуерни инструменти за тази цел. За разлика от вас, ние можем да разкодираме перманентно вашия мобилен апарат, така че да не се заключи отново след рестарт или ъпгрейд на настройките.

Ако сте закупили своя смартфон, таблет или лаптоп от чужбина, със сигурност ще ви бъде нужно инсталиране на българско меню. Кирилизацията на всички устройства на тайванската марка е дейност, при изпълнението на която в нашия професионален сервиз на Асус не срещаме никакви проблеми.

По ваше желание можем да инсталираме и допълнителни програми, както и да направим допълнителни настройки, с които сами не можете да се справите. За разлика от много други Asus сервизи София, ние използваме само лицензирани софтуерни продукти. Те са не само по-качествени, но и ви дават допълнително спокойствие, че няма да възникнат проблеми с ежедневното използване на телефона, таблета или лаптопа.

За да не се налага да ползвате услугите на малко познати и със съмнителна репутация сервизи на Asus, ние даваме възможност на своите клиенти да се възползват от нашата помощ дистанционно. Това означава, че можете да ни изпратите повреденото устройство по куриер, предоставяйки заедно с него и всички необходими технически и гаранционни документи. След бързо коригиране на проблема, ние ще ви го върнем в отлично състояние по същия начин.