Обслужвани телефони Allview

Allview X3 Soul Style
Allview X3 Soul Plus
Allview X3 Soul Lite
Allview P6 Energy Lite
Allview AX501Q
Allview Viva H1001 LTE
Allview V2 Viper i4G
Allview V2 Viper e
Allview P6 Lite
Allview X3 Soul Pro
Allview X3 Soul mini
Allview P8 Energy Pro
Allview P6 eMagic
Allview P5 eMagic
Allview P4 eMagic
Allview X3 Soul
Allview X2 Soul Style + Platinum
Allview X2 Soul Style
Allview X2 Soul Lite
Allview V2 Viper X+
Allview V2 Viper X
Allview V2 Viper
Allview V2 Viper i
Allview P8 Energy mini
Allview P5 Pro
Allview AX4 Nano Plus
Allview Viva C701
Allview P6 Pro
Allview P8 Energy
Allview P5 Energy
Allview E4
Allview E4 Lite
Allview E3 Living
Allview A5 Easy
Allview E2 Jump
Allview E3 Sign
Allview P4 Life
Allview P5 Life
Allview P6 Energy
Allview Viper E
Allview Viper L
Allview V1 Viper i4G
Allview V1 Viper S4G
Allview X2 Soul Pro
Allview W1i
Allview W1s
Allview X2 Xtreme
Allview P6 Life
Allview C5 Smiley
Allview C6 Quad 4G
Allview E2 Living
Allview Twin X2
Allview P7 Seon
Allview X1 Xtreme Mini
Allview M6 Stark
Allview X2 Soul Mini
Allview Impera M
Allview Impera S
Allview Impera i
Allview A6 Quad
Allview X2 Soul
Allview P7 Xtreme
Allview X1 Xtreme
Allview V1 Viper S
Allview Wi10N PRO
Allview Wi8G
Allview Wi7
Allview Viva i10G
Allview Viva H10 HD
Allview Viva H10 LTE
Allview Viva H8 LTE
Allview Viva H7S
Allview Viva H7 LTE
Allview Viva D8
Allview AX4 Nano
Allview AX3 Party
Allview Viva i8
Allview Viva Q7 Life
Allview 3 Speed Quad HD
Allview City Life
Allview 2 Speed Quad
Allview City+
Allview Viva H8
Allview Viva Q8
Allview Start M7Allview P6 Quad Plus
Allview A5 Quad
Allview P5 Symbol
Allview X1 Soul Mini
Allview X1 Soul
Allview A4 Duo
Allview A5 Duo
Allview H2 Qubo
Allview Viper i V1
Allview Viper V1
Allview P5 Qmax
Allview P6 Quad
Allview Simply S5
Allview A4ALL
Allview P5 Quad
Allview P6 Stony
Allview P4 Duo
Allview P5 Mini
Allview P5 AllDro
Allview P4 AllDro
Allview P3 AllDro
Allview P2 AllDro
Allview P1 AllDro
Allview L4 Class
Сервиз за Allview
5 (100%) 1 вот(a)

Специализиран професионален Allview сервиз България съществува, при това е достъпен за хората от цялата страна. В сервизния ни център устройствата на тази по-малко позната марка мобилни телефони, се поправят успешно, независимо от вида и сложността на проблемите. Вашият смартфон ще бъде приведен в отлично състояние за минимално време и на съвсем достъпна цена. За всеки ремонт, включително заменените резервни части, вие ще получите съответната гаранция.

Новаторското мислене и желанието да бъдете различни и оригинални, вероятно са част от причините да изберете телефон на тази марка. Не бива да се притеснявате, че ще ви бъде трудно да намерите специализиран Allview  сервиз София, защото в нашия сервизен център поправяме почти всички модели апарати на румънската компания.

Мобилните телефони с марка Allview са достойни представители на европейската школа, съставени в голямата си част от висококачествени немски компоненти. Това е гаранция за тяхната здравина и безпроблемна работа, но въпреки това, не са изключени проблеми, които ще ви насочат към нашия сервиз за ремонти и поддръжка. Сред обичайните оплаквания, с които се сблъскваме ежедневно са:

Счупено стъкло/повреден LCD екран

Случва се дори на най-внимателните, така че не бива да се обвинявате. Ако телефонът ви не е оборудван със специален екранен протектор, стъклото му може да се счупи лесно при неволно изпускане, удар или при съприкосновение с твърди метални предмети при неговото пренасяне. Ремонтираме успешно повредени екрани на телефоните Allview, като използваме оригинални резервни части, закупени директно от производителя.

Ако изпитвате затруднение да управлявате различните приложения чрез докосване на дисплея, вероятно се налага ремонт или смяна на Touch Screen-а на вашия телефон. В нашия официален Allview сервиз в столицата се справяме с лекота с тази задача. Влагането на оригинален тъч скрийн е гаранция за пълната му съвместимост и безупречна дългосрочна работа.

Разкодиране

Кодирането на мобилни устройства към мрежата на конкретен мобилен оператор, е масова практика не само у нас, но и навсякъде по света. Ако искате да ползвате телефона си в произволно избрана мобилна мрежа, обезателно го донесете в нашия сервиз за Allview, където техниците ни ще го разкодират за броени минути, при това без възможност за повторно заключване след рестарт или ъпдейт на настройките.

Софтуерна поддръжка

В много специализирани сервизи ще ви предложат оптималния набор от професионални услуги, но не и висококомпетентна софтуерна поддръжка, каквато се предлага в нашия официален сервиз на Allview. При нас ще получите професионална преинсталация на операционна система, както и възможност за инсталиране на допълнителни програми и българско меню по желание.

Ремонт/смяна на хардуерни компоненти

В нашия специализиран Allview сервиз София извършваме ремонт и подмяна на всички физически компоненти на тази марка мобилни телефони. Това може да бъде както батерията, така и жакът за зареждане и портът за аудио слушалки. Тези части са подложени на интензивна експлоатация, поради което се амортизират с времето, така че смяната им става задължителна.

Безплатна диагностика

В нашия професионален Allview сервиз диагностиката е напълно безплатна. Няма да ви начислим никакви такси, затова че сме установили източника на проблема, макар за целта да използваме най-модерна професионална апаратура и професионалната работа на най-добрите специалисти. Заплащането касае единствено проведени ремонтни работи и резервните части, като цените ни са едни от най-достъпните в страната.