Професионален GSM сервиз за Alcatel

Телефоните с марка Alcatel са малко или много недооценявани от хората по света. В страни като нашата обаче, това не е абсолютно така. Това е една от марките телефони, която би позволила на всеки един с по-малък бюджет, да се докосне до света на смартфоните. Смело можем да кажем, че характеристиките на тези телефони не са никак зле, ако не сте се прицелили във високия клас на умните телефони. Хубавото при техните модели е, че няма да имате нужда от сервиз за Alcatel за сериозни поправки. В повечето случаи става въпрос за нещо много леко и бързо за отстраняване като жак, букса, говорител.

Конструкцията на телефоните с марка Alcatel отвътре, не е толкова сложна като схемите, които се използват при телефоните от висок клас. Да, и Alcatel имат една идея по-скъпи телефони, но сякаш те не са толкова масови сред хората.

Френската компания Alcatel създава телефони от 2004 година в партньорство с китайския гигант TLC Communication. През 2012 година спечелиха наградата за дизайн на IFD със своите телефони Alcatel One Touch 818 и Alcatel One Touch 355 PLAY. Предвид не много отдавнашното включване на пазара за мобилни телефони, очакваме портфолиото от модели тепърва да се развива и все повече хора да имат нужда от сервиза за Alcatel – поправка, поддръжка и продажба на аксесоари. Ако имате нужда от нещо, свържете се с GSM Service Sofia, за да ви помогнем.

Обслужвани модели Alcatel

Alcatel Fierce XL (Windows)
Alcatel Pixi 4 (7)
Alcatel Pixi 4 (6)
Alcatel Pixi 4 (4)
Alcatel Pixi 4 (3.5)
Alcatel Pixi 3 (8) LTE
Alcatel Pop 3 (5)
Alcatel Fierce XL
Alcatel Idol X+
Alcatel Flash
Alcatel Pop D5
Alcatel Pop C7
Alcatel Hero 2
Alcatel Pop D3
Alcatel One Touch Pixi 2
Alcatel Pop 2 (4.5)
Alcatel Idol 2 S
Alcatel Pop S3
Alcatel Pixi 3 (4)
Alcatel Hero
Alcatel Pop C2
Alcatel Pop D1
Alcatel Pop S9
Alcatel Pop 2 (4.5) Dual SIM
Alcatel Pop S7
Alcatel Pixi 3 (3.5)
Alcatel Pop C9
Alcatel One Touch Idol
Alcatel Flash 2
Alcatel Idol 3C
Alcatel Pixi 3 (10)
Alcatel Pixi First
Alcatel Pop Up
Alcatel Pop Star LTE
Alcatel Pop Star
Alcatel Go Play
Alcatel Idol 2
Alcatel Pop C5
Alcatel Idol X
Alcatel Idol Mini
Alcatel Pop C3
Alcatel One Touch Idol Ultra
Alcatel Pop C1
Alcatel Idol 2 Mini
Alcatel One Touch Snap
Alcatel Idol Alpha
Alcatel One Touch M’Pop
Alcatel Idol 2 Mini S
Alcatel One Touch Pixi
Alcatel One Touch Scribe Easy
Alcatel One Touch S’Pop
Alcatel One Touch X’Pop
Alcatel One Touch T’Pop
Alcatel One Touch Star
Alcatel OT-995
Alcatel One Touch Scribe HD
Alcatel Flash Plus
Alcatel Pop Astro
Alcatel Flash
Alcatel Idol 3 (5.5)
Alcatel Idol 3 (4.7)
Alcatel Orange Klif
Alcatel Pixi 3 (5.5) LTE
Alcatel Pixi 3 (5.5)
Alcatel Idol S
Alcatel OT-918D
Alcatel OT-990
Alcatel OT-997D
Alcatel OT-985
Alcatel OT-916
Alcatel OT-903
Alcatel One Touch Snap LTE
Alcatel OT-908
Alcatel OT-992D
Alcatel OT-983
Alcatel OT-993
Alcatel OT-980
Alcatel One Touch Scribe HD-LTE
Alcatel One Touch Scribe X
Alcatel OT-986
Alcatel OT-997
Alcatel OT-910
Alcatel OT-906
Alcatel OT-915

GSM Сервиз София предлага още:

Сервиз за Alcatel
2.4 (48.97%) 29 вот(a)

При проблем в работата на мобилния ви телефон, можете да реагирате по различен начин – да опитате да отстраните повредата сами, да потърсите помощта на приятел, който е малко по-компетентен от вас или да се отправите към нашия оторизиран сервиз Алкател София. От трите възможности третата е най-удачна по ред причини, на които ще се спрем по-подробно.

Рискувате да нанесете повече поражения върху апарата

Всеки опит за разглобяване на съвременен мобилен телефон крие редица рискове, когато се изпълнява непрофесионално. Възможно е прекъсване на проводници, отпояване на кабели и платки и дори счупване на панела на устройството или на дисплея. Дори на пръв поглед дребните проблеми със смартфона, трябва да ви насочат към нашия специализиран сервиз телефони Алкател. Ние разполагаме с познанията и техническата база, нужни да отстраним неизправностите, без да нанесем никакви повреди.

Може да изгубите правото на гаранционна поддръжка

В нашия сервизен център се извършва гаранционна и извънгаранционна поддръжка на устройствата с марка Alcatel. Това означава, че ако телефонът ви даде дефект или просто спре да работи по неясни причини, вие трябва да го занесете в оторизиран сервиз на Алкател, където да бъде подложен на професионална диагностика и поправка.

Ако направите опит да отворите и поправите сами апарата, губите правото на гаранционно обслужване. Гаранцията ви дава право на безплатен ремонт при повреди, които не се дължат на неправилно използване и инциденти. Всеки опит за поправка от ваша страна ще бъде констатиран от техниците в нашия специализиран Alcatel сервиз София. Опитите да получите безплатен ремонт ще пропаднат напълно, затова бъдете разумни и оставете сложните задачи на професионалистите.

При какви проблеми можете да ни потърсите?

Проблемите, които ще ви насочат към професионалния ни сервиз Алкател София са много и от различен характер. Това може да бъде софтуерен проблем, който пречи на изпълнението на ежедневните задачи – забавяне или невъзможност да се отворят приложения, невъзможност за свързване към мобилна мрежа и др. Хардуерните неизправности са също нещо, с което се справяме без забележка.

Посетете ни на място или се свържете с нашия сервизен център при следните проблеми:

Кодиран/заключен телефон

С помощта на оригинални софтуерни инструменти в нашия оторизиран Алкател сервиз отключваме перманентно всички модели телефони на марката. Услугата отнема минимално време и се предлага на достъпна цена, а освен това ви дава свободата да използвате устройството във всяка произволна мобилна мрежа. Разбира се, можете да се опитате да го разкодирате и сами, но при ъпдейт на настройките или рестартиране, телефонът ви ще се окаже отново заключен.

Намокряне

Водата е враг на всички електронни устройства, в това число и на мобилните телефони. Ако неволно намокрите телефона си, не отлагайте нито минута, а го донесете незабавно в нашия специализиран сервиз за Алкател. В никакъв случай не опитвайте да го подсушавате с вентилатори и сешоари, защото така само ще разпространите водните пръски навсякъде, което ще усложни или направи невъзможен ремонта.

Счупен/пукнат екран

Най-често извършваният при телефони Алкател ремонт е смяна на счупен, надраскан или пукнат екран. В някои случаи на техниците ни се налага да сменят само стъклото, но в други, пораженията налагат смяна на целия дисплей, заедно с тъч скрийна. Това не бива да ви притеснява, защото използваме единствено оригинални резервни части. Цената за смяна на стъкло, както и на други компоненти на екрана зависи от модела на телефона.

Списъкът с предлаганите в сервиза ни услуги, касаещи телефони Alcatel не се изчерпва само с посочените тук дейности!