Обслужвани модели Acer

Acer Predator 8
Acer Jade Primo
Acer Liquid Z330
Acer Liquid Z320
Acer Liquid Z630S
Acer Liquid Z630
Acer Liquid Z530S
Acer Liquid Z530
Acer Liquid M330
Acer Liquid M320
Acer Liquid Jade Z
Acer Iconia One 8 B1-820
Acer Liquid Z520
Acer Liquid Z220
Acer Liquid M220
Acer Liquid Z410
Acer Liquid Jade S
Acer Liquid Z500

GSM Сервиз София предлага още:

Сервиз за Acer
5 (100%) 2 вот(a)

В нашия оторизиран Acer сервиз България извършваме ремонт и поддръжка на всички устройства на тайванската компания – смартфони, лаптопи и таблети. Този гигант в производството на високотехнологични телекомуникационни устройства е на второ място по продажби в света на десктоп и лаптоп компютри, в това число и в България.

С ежедневното им използване, повредите са неизбежни, а това показва колко е важно да имате на разположение услугите на специализиран Acer сервизен център, в който да се погрижат за вашето безценно устройство. Разполагайки с екип от най-добрите специалисти в страната, ние се справяме успешно с дори най-сложните проблеми.

Това, с което можем да ви помогнем в специализирания ни сервиз Acer София са поправки, поддръжка и обслужване на почти всички модели устройства на марката. Част от нашите услуги включват:

Ремонт на таблети Acer

Таблетите на тайванската компания са предпочитани по много причини – функционалност, здравина, дизайн. В нашия оторизиран сервиз на Aser в София извършваме спешни ремонти при намокряне, смяна на повредени/счупени екрани и защитни стъкла, смяна на тъч скрийн, батерии, портове за зареждане и слушалки, ремонт на платки и т.н. Можем да инсталираме българско меню, да преинсталираме операционна система и отключим устройствата, които са кодирани.

Ремонт на телефони и смартфони Acer

Макар и повече познат със сериите си потребителски и бизнес десктопи и ноутбуци, тайванският производител има и собствена серия смартфони, познати и на голяма част от родните потребители. При интензивна ежедневна работа, те също търпят поражения и повреди, но за жалост специализираните Acer сервизи София не са толкова много.

На нашите специалисти марката е добре позната, което ни позволява да отремонтираме всички мобилни устройства с марка Acer – от най-старите версии до най-новите модели. Справяме се перфектно с ремонт и смяна на пукнато стъкло на екрана, както и с цялостна смяна на дисплей.В зависимост от степента на повредата, можем да сменим само стъклото, както и LCD дисплея, заедно с тъч скрийна. Сервизният ни център използва само оригинални резервни компоненти – гаранция за максимално потребителско удовлетворение.

Повредите, подлежащи на отстраняване в нашия популярен сервиз Acer обхващат всички устройства от сериите Liquid, наред с десктопи Predator и лаптопи Iconia. Мобилните телефони от вида „Умни устройства” се нуждаят от поправка не само на физическите (хардуерни компоненти), но и на софтуер и операционна система. Можем да отстраним всички проблеми със захранването, както и обичайните мрежови проблеми.

Ако имате нужда от професионално инсталиране на лицензирана операционна система, или пък апаратът ви е кодиран към конкретна мобилна мрежа, ние ще се справим в най-кратък срок и с двете задачи. Използваме оригинални софтуерни продукти, тъй като държим да запазим добрата си репутация на утвърден сервизен център за ремонт и поддръжка, или казано по-просто – сервиз на Acer.

Причините да изберете не друг, а точно нашия сервиз за Acer, са много и комплексни. При нас ще получите не само бърза, но и адекватна професионална помощ, както и гаранция за всеки извършен ремонт. Това, че специализираният ни сервизен център се намира в столицата не бива да ви притеснява. Работим с хора от цялата страна, които ни изпращат телефоните си по куриер, защото знаят, че ние ще ги ремонтираме качествено, и при това на супер изгодна цена.