Рестартиране на Samsung смартфони чрез комбинация от копчета/бутони

 

В случай, че вашият Samsung забие, и образа замръзне и не отговаря на командите, които му подавате чрез тъча или бутоните, можете принудително да рестартирате устройството чрез комбинация от бутони. За целта предоставяме информацията как да рестартирате най-разпространените модели на Samsung в случай, че вашият телефон претърпи някакъв бъг, в резултат на който устройството не отговаря на заявки:

  • Samsung Galaxy S серия:

Samsung Galaxy S10, S10+, S10e – Натиснете и задръжте едновременно копчетата за включване/изключване и намаляне на звука за 7-10 секунди, докато устройството извибрира.
Samsung Galaxy S9, S9+ – Натиснете и задръжте едновременно копчетата за включване/изключване и намаляне на звука за 7-10 секунди, докато устройството извибрира.
Samsung Galaxy S8, S8+, S8 Active – Натиснете и задръжте едновременно копчетата за включване/изключване и намаляне на звука за 7-10 секунди, докато устройството извибрира.
Samsung Galaxy S7, S7 Edge, S7 Active – Натиснете и задръжте едновременно копчетата за включване/изключване и намаляне на звука за 10-20 секунди, докато устройството извибрира.
Samsung Galaxy S6, S6 Edge – Натиснете и задръжте едновременно копчетата за включване/изключване и намаляне на звука за 10-20 секунди, докато устройството извибрира.
Samsung Galaxy S5, S5 mini, S5 Neo – Натиснете и задръжте едновременно копчетата за включване/изключване и намаляне на звука за 10-20 секунди, докато устройството извибрира. Можете също да извадите батерията, след което да я поставите отново и да стартирате устройството чрез бутона за включване.
Samsung  Galaxy S4, S4 mini – Натиснете и задръжте бутона за включване/изклюване докато устройството изгасне. Стартирайте телефона отново, като натиснете копчето за включване/изключване. Можете също да извадите батерията, след което да я поставите отново и да стартирате устройството чрез бутона за включване.
Samsung Galaxy S3, S3 mini – Натиснете и задръжте бутона за включване/изклюване докато устройството изгасне. Стартирайте телефона отново, като натиснете копчето за включване/изключване. Можете също да извадите батерията, след което да я поставите отново и да стартирате устройството чрез бутона за включване.

  • Samsung Galaxy A серия:

Samsung Galaxy A9 2018 – Натиснете и задръжте едновременно копчетата за включване/изключване и намаляне на звука за 7-10 секунди, докато устройството извибрира.
Samsung Galaxy A8 2018, A8+ 2018 – Натиснете и задръжте едновременно копчетата за включване/изключване и намаляне на звука за 7-10 секунди, докато устройството извибрира.
Samsung Galaxy A7 2018 – Натиснете и задръжте едновременно копчетата за включване/изключване и намаляне на звука за 7-10 секунди, докато устройството извибрира.
Samsung Galaxy A7 2017 – Натиснете и задръжте едновременно копчетата за включване/изключване и намаляне на звука за 7-10 секунди, докато устройството извибрира.
Samsung Galaxy A5 2017 – Натиснете и задръжте едновременно копчетата за включване/изключване и намаляне на звука за 7-10 секунди, докато устройството извибрира.
Samsung Galaxy A3 2017 – Натиснете и задръжте едновременно копчетата за включване/изключване и намаляне на звука за 7-10 секунди, докато устройството извибрира.
Samsung Galaxy  A7 2016 – Натиснете и задръжте едновременно копчетата за включване/изключване и намаляне на звука за 10-20 секунди, докато устройството извибрира.
Samsung Galaxy A5 2016 – Натиснете и задръжте едновременно копчетата за включване/изключване и намаляне на звука за 10-20 секунди, докато устройството извибрира.
Samsung Galaxy A3 2016 – Натиснете и задръжте едновременно копчетата за включване/изключване и намаляне на звука за 10-20 секунди, докато устройството извибрира.
Samsung Galaxy A7 (A700F) – Натиснете и задръжте едновременно копчетата за включване/изключване и намаляне на звука за 10-20 секунди, докато устройството извибрира.
Samsung Galaxy A5 (A500F) – Натиснете и задръжте едновременно копчетата за включване/изключване и намаляне на звука за 10-20 секунди, докато устройството извибрира.
Samsung Galaxy A3 (A300F) – Натиснете и задръжте едновременно копчетата за включване/изключване и намаляне на звука за 10-20 секунди, докато устройството извибрира.

  • Samsung Galaxy J серия:

Samsung Galaxy J7 2018 – Натиснете и задръжте едновременно копчетата за включване/изключване и намаляне на звука за 7-10 секунди, докато устройството извибрира.
Samsung Galaxy J5 2018 – Натиснете и задръжте едновременно копчетата за включване/изключване и намаляне на звука за 7-10 секунди, докато устройството извибрира.
Samsung Galaxy J3 2018 – Натиснете и задръжте едновременно копчетата за включване/изключване и намаляне на звука за 7-10 секунди, докато устройството извибрира.
Samsung Galaxy J7 2017 – Натиснете и задръжте едновременно копчетата за включване/изключване и намаляне на звука за 7-10 секунди, докато устройството извибрира.
Samsung Galaxy J5 2017 – Натиснете и задръжте едновременно копчетата за включване/изключване и намаляне на звука за 7-10 секунди, докато устройството извибрира.
Samsung Galaxy J3 2017 – Натиснете и задръжте едновременно копчетата за включване/изключване и намаляне на звука за 7-10 секунди, докато устройството извибрира.
Samsung Galaxy J7 2016 – Натиснете и задръжте едновременно копчетата за включване/изключване и намаляне на звука за 10-20 секунди, докато устройството извибрира. Можете да свалите батерията и да я поставите пак, след което да включите телефона от копчето.
Samsung Galaxy J5 2016 – Натиснете и задръжте едновременно копчетата за включване/изключване и намаляне на звука за 10-20 секунди, докато устройството извибрира. Можете да свалите батерията и да я поставите пак, след което да включите телефона от копчето.
Samsung Galaxy J3 2016 – Натиснете и задръжте едновременно копчетата за включване/изключване и намаляне на звука за 10-20 секунди, докато устройството извибрира. Можете да свалите батерията и да я поставите пак, след което да включите телефона от копчето.

  • Samsung Galaxy Note серия:

Samsung Galaxy Note 9 – Натиснете и задръжте едновременно копчетата за включване/изключване и намаляне на звука за 7-10 секунди, докато устройството извибрира.
Samsung Galaxy Note 8 – Натиснете и задръжте едновременно копчетата за включване/изключване и намаляне на звука за 7-10 секунди, докато устройството извибрира.
Samsung Galaxy Note 7 – Натиснете и задръжте едновременно копчетата за включване/изключване и намаляне на звука за 10-20 секунди, докато устройството извибрира.
Samsung Galaxy Note 5 – Натиснете и задръжте едновременно копчетата за включване/изключване и намаляне на звука за 10-20 секунди, докато устройството извибрира.
Samsung Galaxy Note 4 – Натиснете и задръжте едновременно копчетата за включване/изключване и намаляне на звука за 10-20 секунди, докато устройството извибрира. Можете да свалите батерията и да я поставите пак, след което да включите телефона от копчето.
Samsung Galaxy Note 3 – Натиснете и задръжте едновременно копчетата за включване/изключване и намаляне на звука за 10-20 секунди, докато устройството извибрира. Можете да свалите батерията и да я поставите пак, след което да включите телефона от копчето.