Разкодиране на ZTE| Отключване на ZTE

Много хора си мислят, че китайските телефоните никога не биват кодирани. Истината обаче е,че мобилните оператори продават и ще продават все повече китайски модели на доказалите се производители. Знаете ли, че ZTE има клиенти в голямата си част, които са извън Китай. Това не са само развиващите се страни. Телефоните на компанията се предлагат в Англия, Австралия, Франция, Канада и прочие. Мобилните оператори често закупуват и телекомуникационна техника. Ето за това, нуждата от отключване на ZTE ще е все по-голяма и ние от GSM Service Sofia сме тук, за да я посрещнем.

ZTE става все по-масова марка, която операторите в САЩ закупуват, за да предлагат в своите оферти. Очакваме все повече мобилни оператори да се възползват от предимствата на марката и да продават кодирани телефони, с цел привличане на клиенти.

Друга интересна характеристика на ZTE телефоните и китайските телефони е, че те са много модифицирани софтуерно. От там, освен разкодиране на телефон, може да имате нужда и от всякакви други софтуерни модификации. За всичко това може да се обърнете към нас. Българско меню, преинсталация на операционна система, няма значение – всички хардуерни и софтуерни промени.

 

GSM Сервиз София предлага също:

Разкодиране на ZTE
5 (100%) 1 вот(a)