Разкодиране на iPhone | Отключване на iPhone

Телефоните на Apple са толкова красиви и мощни, но пък са характерни с това, че почти винаги идват закодирани. Независимо дали сте закупили телефона от мобилен оператор, от чужбина, от някой познат или нещо подобно, вероятността телефонът да е кодиран за работа с определен оператор не е никак малка. Това е проблем, откъдето и да го погледнем. За радост, ние от GSM Service Sofia предлагаме услугата разкодиране на iPhone, за да можете да използвате пълноценно, своят смартфон. Ние ще ви помогнем да започнете да използвате телефона си с всякакви SIM-карти, без значение от оператора ви. Всичко става бързо, без никакви рискове и усилия от ваша страна.

Ние разполагаме с пълен набор от консумативи за разкодиране на всички модели iPhone. Когато дойдете в нашият сервиз, ние проверяваме към кой оператор е заключен телефонът ви и го разкодираме. Не може да бъде по-просто, нали? И всичко това става на супер цена, която да е достъпна за всички.

Причината голяма част от телефоните на Apple да са кодирани е, че в повечето случаи те се изпращат в България, а и в другите страни ексклузивно за даден клиент. Операторите ги поръчват по този начин, защото предлагането обикновено започва от най-големите, които искат да използват предимствата на iPhone, за да ви задържат като клиент. Хубавото обаче е, че има как да преодолеем тази забрана. Свържете се с нас и ще се уверите сами!

GSM Сервиз София предлага отключване/разкодиране на всички модели iPhone.

 • Разкодиране на iPhone 6
 • Разкодиране на iPhone 6 Plus
 • Разкодиране на iPhone 6S
 • Разкодиране на iPhone 6S Plus
 • Разкодиране на iPhone 6 SE
 • Разкодиране на iPhone 7
 • Разкодиране на iPhone 7 Plus
 • Разкодиране на iPhone SE
 • Разкодиране на iPhone 8
 • Разкодиране на iPhone 8 Plus
 • Разкодиране на iPhone X
 • разкодиране на iPhone
 • разкодиране на iPhone 5S
 • разкодиране на iPhone 5C
 • разкодиране на iPhone 5
 • разкодиране на iPhone 4s
 • разкодиране на iPhone 4
 • разкодиране на iPhone 3GS
 • разкодиране на iPhone 3G
 • разкодиране на iPhone 3

GSM Сервиз София:

Разкодиране на iPhone
2.1 (41.29%) 31 вот(a)

Според официални статистики, iPhone заема водещо място по продажби на смартфони и всеки нов модел на марката затвърждава лидерското място на Apple сред останалите продукти на пазара. Моделите на iPhone почти винаги се предлагат закодирани към определен мобилен оператор, както в чужбина, така и в България. Перманентното ( фабрично  ) отключване на смартфона е единственото възможно решение за пълноценното му използване, със SIM карти на различни оператори.

Препоръчително е разкодирането да се извърши от компетентен специалист, тъй като със самостоятелни действия може да навредите на апарата си, или просто да не успеете да премахнете качествено всички блокировки. Популярните реклами за дистанционно решение на проблема също не могат да осигурят перманентно отключване, защото при всяко обновяване на софтуера разкодираният телефон се заключва отново. Бихте могли да си спестите излишна загуба на време и пари, ако се обърнете към професионалист с подходящи технически инструменти.

Екипът на GSM Service Sofia е съставен от отлични специалисти в ремонтните дейности, които извършват фабрично отключване на всички модели iPhone. Разкодираните от екипа ни смартфони е невъзможно да се заключат отново, дори и след обновяване на софтуера, както и при връщане на фабричните настройки. Качеството на услугата е гарантирано, а цената й е различна, в зависимост от няколко важни условия:

 • Метод на заключване ( телефонен код или мрежа )
 • Марка и операционна система на телефона
 • Български или чуждестранен мобилен оператор, към който е закодиран апарата 

iPhone 4 постави нова категория на пазара за мобилни технологии, като първият смартфон на Apple с Retina дисплей и MultiTouch функция. iOS 4 не притежаваше силната защита на следващите операционни системи и именно в този период се популяризира дистанционното разкодиране, което причинява немалко грешки в софтуерната система на iPhone и блокирани апарати. В резултат, сервизът ни натрупа безценен опит в разкодиране на  iPhone 4, което извършваме на много достъпна цена.

iPhone 4s пристигна с усъвършенстваната iOS 5, която предлага все по-сериозна защита, и започна да отхвърля дилетантските опити за разкодиране. Нашият екип е специализиран в перманентното разкодиране на iPhone 4s, с пълна гаранция за свободното използване на SIM карти от всякакви оператори

Моделът 5s въведе революционния Touсh ID скенер и отвори нова страница в историята на Applе, но от по-голямо значение в случая беше новата iOS 7, която постави сериозни предизвикателства във фабричното отключване на iPhone 5s. С усъвършенстването на операционните системи, iPhone изключва възможността от самостоятелно разкодиране на устройството. Сервизът ни предлага професионално разкодиране на iPhone 5s, с първокласни инструменти и гарантирано безпроблемно свързване към оператори във всяка точка на света.

GSM Service Sofia може да се похвали и с опит в отключване на iPhone 6, чиято нова операционна система – iOS 8, е с обновена и засилена защита и представлява истинско предизвикателство за специалистите по разблокиране на телефони.. Екипът ни е готов да се погрижи за фабричното разкодиране на iPhone 6 във всеки ден от седмицата, с гаранция за успешно свършена работа. С усъвършенствани смартфони като този модел, не е препоръчително да прибягвате до услугите на случайни специалисти, и да заплащате напразно безполезна услуга. Ние сме в състояние да ви предложим перманентно разкодиране на iPhone 6 на достъпна цена, въпреки повишените стандарти на смартфона.

Успешното разкодиране на iPhone 6s изисква опит и достатъчно модерна софтуерна техника, тъй като моделът се появи с обновена  iOS 9, която би провалила самостоятелните опити за разкодиране, с помощта на случайно закупени чипове и турбо SIM карти. Екипът на GSM Service Sofia е в състояние да извърши безпроблемно отключване на iPhone 6s, за сравнително кратък период от време.

Последните модели на iPhone са с iOS 10 или iOS 11, които представляват непробиваема защита срещу всякакви зловредни софтуери и нежелани хакерски атаки. Фабричното отключване на iPhone 7 изисква професионална намеса на опитен специалист и модерни софтуерни инструменти. Сервизът ни разполага с тези условия и е в състояние да осъществи успешно разкодиране на iPhone 7, и то на изключително достъпна цена.