Разкодиране на iPhone | Отключване на iPhone

iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 6 SE, iPhone 7, iPhone 7 Plus

Телефоните на Apple са толкова красиви и мощни, но пък са характерни с това, че почти винаги идват закодирани. Независимо дали сте закупили телефона от мобилен оператор, от чужбина, от някой познат или нещо подобно, вероятността телефонът да е кодиран за работа с определен оператор не е никак малка. Това е проблем, откъдето и да го погледнем. За радост, ние от GSM Service Sofia предлагаме услугата разкодиране на iPhone, за да можете да използвате пълноценно, своят смартфон. Ние ще ви помогнем да започнете да използвате телефона си с всякакви SIM-карти, без значение от оператора ви. Всичко става бързо, без никакви рискове и усилия от ваша страна.

Ние разполагаме с пълен набор от консумативи за разкодиране на всички модели iPhone. Когато дойдете в нашият сервиз, ние проверяваме към кой оператор е заключен телефонът ви и го разкодираме. Не може да бъде по-просто, нали? И всичко това става на супер цена, която да е достъпна за всички.

Причината голяма част от телефоните на Apple да са кодирани е, че в повечето случаи те се изпращат в България, а и в другите страни ексклузивно за даден клиент. Операторите ги поръчват по този начин, защото предлагането обикновено започва от най-големите, които искат да използват предимствата на iPhone, за да ви задържат като клиент. Хубавото обаче е, че има как да преодолеем тази забрана. Свържете се с нас и ще се уверите сами!

GSM Сервиз София предлага отключване/разкодиране на всички модели iPhone.

GSM Сервиз София предлага топ iPhone сервизни услуги.

Също така:

 
 
Имаш въпроси? Обади се!

 

Разкодиране на iPhone
1.64 (32.73%) 22 вот(a)