Смяна на дисплей на Samsung

Samsung, както и Apple, използват едни от най-качествените дисплей при своите телефони от висок и при някои модели от среден клас. Често се разчита на LED матрица, която е една от най-новите тенденции в технологията. Да, тези екрани са малко по-скъпи, но пък предоставят истинско удоволствие от ползването на телефона. Имате смартфон, който има малко натоварващ дисплей, който показва точни цветове, има голям капацитет на докосване и върши страхотна работа. Лошото обаче е, че екраните стават все по-големи и по-уязвими при изпускане, удряне, натискане и прочие. Много лесно е да счупим екрана си и да имаме нужда от смяна на дисплей на Samsung.

Независимо от моделът на телефона и матрицата, която използва той, ние можем да извършим смяната в GSM Service Sofia. Работим с висококачествени дисплеи, в много добра среда (а тя е много важна конкретно при смяна на дисплей на телефон), правили сме този ремонт безброй много пъти и със сигурност ще ви предложим професионално обслужване.

Ако частите, от които имаме нужда за вашият Samsung телефон са налични при нас или на склад, то ремонтът може да стане много бързо. Ако не се намирате в София или просто нямате време да наминете през офиса ни, винаги може да изпратите телефона по куриер, ние да извършим смяната на счупения дисплей и да изпратим обратно устройството до вас. Никога не е било толкова лесно и удобно! За повече информация използвайте уеб сайта ни и контактите добавени на него.

 

Освен смяна на дисплея, ние можем да предложим:

 

Смяна на дисплей на Samsung
3.9 (77.14%) 21 вот(a)