Смяна на дисплей на iPhone

Смяна на стъкло, touch screen и LCD екран

 

Сервизът ни за Iphone успешно отстранява всички видове проблеми, свързани с екрана на вашият Iphone. Дисплеите за Iphone основно биват 2 вида-IPS LCD и OLED. Iphone залага на IPS LCD екрани още при по-старите си поколения. При последните модели (Iphone X, Iphone XS, XS Max), Apple избра да използва OLED дисплеи по технологията на Samsung.

Смяна на стъкло

Самото име подсказва достатъчно за тази услуга, която извършваме. Смяната на стъкло е препоръчителна, ако вашият Iphone е със спукано или начупено стъкло. Чрез смяната на стъкло, наричана и рециклиране на дисплей, вашият стар, надран и напукан дисплей ще изглежда като чисто нов. Задължително условие за извършване на услугата смяна на стъкло е вашият екран да има пълната си функционалност: да е с напълно изправна картина и тъча да функционира безпроблемно. При случай на проблеми с образа като петна, линии или проблеми с тъча, ние можем да сменим целият ви дисплей модул с нов.

Смяна на дисплей

Смяната на дисплей е препоръчителна в случаите, когато имате проблем тъча или картината (петна, черти или липсва на образ). Услугата смяна на дисплей на Iphone е характерна с това, че се заменя целият дисплей модул с нов такъв. Когато получите телефона си обратно, вие ще можете отново да се радвате на перфектните цветове, чистата картина и все толкова добрите ъгли на виждане. С други думи-всичко ще бъде както трябва.

Предлагаме следните ремонтни услуги за дисплей на всички генерации iPhone:

 • Смяна на дисплей на iPhone 2G
 • Смяна на дисплей на iPhone 3G
 • Смяна на дисплей на iPhone 3GS
 • Смяна на дисплей на iPhone 4
 • Смяна на дисплей на iPhone 4s
 • Смяна на стъкло или дисплей на iPhone 5
 • Смяна на стъкло или дисплей на iPhone 5C
 • Смяна на стъкло или дисплей наiPhone 5S
 • Смяна на стъкло или дисплей наiPhone 6
 • Смяна на стъкло или дисплей на iPhone 6 Plus
 • Смяна на стъкло или дисплей на iPhone 6S
 • Смяна на стъкло или дисплей на iPhone 6S Plus
 • Смяна на стъкло или дисплей на iPhone SE
 • Смяна на стъкло или дисплей на iPhone 7
 • Смяна на стъкло или дисплей на iPhone 7 Plus
 • Смяна на стъкло или дисплей на iPhone 8
 • Смяна на стъкло или дисплей на iPhone 8 Plus
 • Смяна на стъкло или дисплей на iPhone X
 • Смяна на стъкло или дисплей на iPhone XS
 • Смяна на стъкло или дисплей на iPhone XS Max
 • Смяна на стъкло или дисплей на iPhone XR

GSM Сервиз София:

Моделите на iPhone са признати за най-предпочитаните смартфони в света. Сензорните екрани управляват всички функции на тези мобилни устройства и са техен отличителен белег. Конструкцията на дисплея при моделите на iPhone с IPS LCD дисплей представлява комбинация от предпазно стъкло, сензорен панел ( touch screen), поляризиращ филтър, LCD дисплей, подсветка и рамка на дисплея. Тези елементи образуват взаимосвързан блок, известен като дисплей модул и повредата на един от компонентите в него често става причина за подмяна с нов модул.

Причините за възможна повреда на екрана са разнообразни – от неволното нараняване и надраскване на стъклото, до попадането на голямо количество вода, която с времето уврежда непоправимо лентовия кабел, на който са раположени контактните писти за връзка с платката. При проблем с екрана на iPhone, GSM Service Sofia предлага на клиентите си богат набор от ремонтни дейности, сред които поправка и смяна на дисплей. Услугата включва подмяна на целият дисплей модул или подмяна на счупено стъкло. Ние приемаме поръчки за всички модели, излезли на пазара до момента, и гарантираме за качествена поправка, извършена в кратък срок.

Моделите 4 и 4s на iPhone се появиха с революционните Retina дисплей и MultiTouch функция, и отвориха нова страница в историята на iPhone. Под наименованието Retina се визира усъвършенстван вариант на IPS технологията, използвана от Apple при дизайна на LCD екрана. Кристално ясното изображение се наблюдава и при следващите поколения, като iPhone 5 и 5s. Макар и доста подобни един на друг, дисплеите им имат съществени разлики, което ги прави взаимно незаменими. Предлагаме и услугата смяна на стъкло, в случай на повредено (пукнато стъкло).

Смяна на дисплей или стъкло на iPhone 6 / 6 Plus

Сервизът ни извършва тези услуги както за Iphone 6, така и за Iphone 6 Plus на изключително добра цена и с отлично качество. Най-отличителните характеристики на тази генерация телефони са олеофобното покритие, което намалява задържането на отпечатъци и замърсявания, и йонно закаленото стъкло, което е устойчиво на надрасквания и предпазва дисплея от лесно счупване. Въпреки предимствата и вложените по-качествени материали, при сериозни изпускания, удари или огъване, някои важни компонентни на екранният модул е възможно да се счупят. Увреждането на тези компоненти несъмнено ще окаже резултат в работата ви с устройството. При подобни проблеми, сервизът ни извършва смяна на дисплей на iPhone 6 на изключително изгодна цена, достъпна за всеки клиент.

Смяна на стъкло или дисплей за Iphone 6S / 6S Plus

iPhone 6s и 6s Plus се появиха с 3D Touch функция, която отчита силата и продължителността на докосване на дисплея. Нововъведенията са допълнени и от нов, усъвършенстван Touch ID сензор, а стъкленото покритие e отново с йонно закаляване. Разбира се, екипът ни е в състояние да се погрижи качествено за екрана и на този модел iPhone. GSM Service Sofia извършва първокласна смяна на стъкло и дисплей на iPhone 6s на достъпна цена, възстановявайки сензорните функции в много кратък срок.

Смяна на стъкло или дисплей за Iphone 7 / 7 Plus 

Възможните повреди в дисплея на най-новият iPhone 7 са сериозно ограничени, тъй като моделът е със значителни подобрения  за водо-и прахоустойчивост, както и нов тип Home бутон. Сервизът ни се е специализирал в смяната на стъкла и смяна на дисплей на iPhone 7, и можем да предложим на клиентите си поправка на екран на Iphone 7 и Iphone 7 Plus на изключително ниска цена.

Смяна на стъкло или дисплей за Iphone 8 / 8 Plus

Повреда в дисплея на Iphone 8  и 8 Plus най-често настъпва при удар или изпускане. Възможните лоши последствия от повредата са счупено стъкло, неработещ тъч, поява на линии по дисплея, черно петно или напълно черен екран на вашият Iphone. Дисплея на Iphone 8 и 8 Plus e добре познат сред привържениците на Iphone-той е от типа IPS, като съответно разполага с мултитъч и 3D тъч. Ако проблем с вашият дисплей е единствено счупеното стъкло, то ние можем да го сменим, като след намесата на техниците ни, вие ще се радвате на екран, който ще изглежда като чисто нов и същевременно ще запазите оригиналният си дисплей с добре функциониращ тъч и 3D тъч, както и ярките цветове, с които разполага Iphone 8. Освен това, предимство на смяната на стъкло на Iphone 8 е и по-ниската цена, отколкото на нов дисплей.

Смяна на стъкло или дисплей за Iphone X

Компанията започна вграждане на екрани AMOLED тип, които са добре известни и познати при Самсунг. Предимствата при този тип дисплеи са по-висок контраст и по-наситени цветове, като същевременно те са по-енергоспестяващи и икономични. Това несъмнено удължава живота на батерията. За съжаление, този тип дисплеи за Iphone X е на доста по-висока цена от старите IPS екрани. Предлагаме услугата смяна на стъкло за Iphone X, в случай, че проблемът с дисплея е само пропукано или спукано стъкло. Ако тъча и дисплея функционират нормално и правилно, ние можем да извършим смяната на стъкло на Iphone X в кратък срок и срещу по-ниска цена от цената на нов дисплей. Ако обаче екрана ви има проблем с образа или тъча, то смяната на дисплея с нов такъв е задължителна.

Смяна на стъкло или дисплей за Iphone XS / XS Max

Точно както при предшественика си X, Iphone XS разполага с AMOLED дисплей. Екрана на Iphone XS може да бъде повреден по обичайните начини: от изпускане или усукване. Възможните проблеми с екрана са както следва: счупено стъкло, счупен дисплей (проблеми с картината) и неработещ тъч. Сервизът ни предлага опцията смяна на стъкло за Iphone XS на достъпна цена в случай, че проблема с вашият екран е само счупено или напукано стъкло. Ако дисплея на вашият XS има петна, линии, частично или цялостно потъмняване или проблеми с тъча, сервизът ни може да извърши цялостна смяна на дисплей за Iphone XS с нов такъв. Смяната на стъкло на Iphone XS е на значително по-добра цена от цялостната смяна на дисплей с нов.

Смяна на стъкло или дисплей за Iphone XR

Iphone XR е снабден с по-достъпният и евтин дисплей от IPS тип. Сервизът ни може да извърши смяна на стъкло на Iphone XR, както и смяна на цял дисплей. Във всички случаи, ние препоръчваме смяна на стъклото, стига това да е възможно, тъй като по този начин вашият Iphone XR гарантирано и за дълго ще запази своята пълна функционалност на екрана на достъпна цена и с отлично качество. Смяната на стъкло на дисплей за Iphone XR е възможна само при напълно работещ екран и тъч. В случай на частична или цялостна повреда на дисплея или тъча, ще се наложи подмяна на екрана с нов такъв.