Смяна на дисплей на iPhone

Смяна на стъкло, touch screen и LCD екран

 

Ако можем да кажем нещо за екраните на iPhone, това е, че те са най-добрите на пазара – това е неоспоримо. Във всеки един модел виждаме по нещо ново и иновационно. Дали ще е голямата резолюция, дали ще е софтуерът за управление, или нещо друго – винаги има прогрес. При iPhone 6 и iPhone 6 Plus видяхме най-голямата промяна. Ето за това на нас ни става много неприятно като видим човек, който има нужда от смяна на дисплей на iPhone. Ние правим всичко възможно, за да върнем живота на телефона, работим с качествени материали, работим отдадено и не подценяваме нито една ситуация. Ние знаем, че телефонът е важен за вас, което го прави важен и за нас.

Когато получите телефона си обратно, вие ще можете отново да се радвате на перфектните цветове, чистата картина, все толкова добрите ъгли на виждане. Всичко ще е по старому, точно така както трябва да бъде. Ако не вярвате, елате и се уверете сами. Ако искате вашият телефон отново да има надежден дисплей, който се справя добре и на светло и на тъмно, който вече да не ви притеснява с отделящите се стъкла и нарушеното изображение, поръчайте си iPhone смяна на дисплей.

Именно екранът е прозорецът към изяществото на цялата серия Apple iPhone. Без здрав екран няма да можете да се насладите на мощния хардуер, приятната операционна система и лесната работа.

GSM Сервиз София професионален сервиз за смяна на следните елементи на вашия iPhone:

 • Смяна на стъкло
 • Смяна на touch screen
 • Смяна на стъклото и LCD екран
 • Смяна на touch screen и LCD екран

Обслужваме всички модели iPhone:

 • смяна на дисплей на iPhone
 • смяна на дисплей на iPhone 3G
 • смяна на дисплей на iPhone 3GS
 • смяна на дисплей на iPhone 4
 • смяна на дисплей на iPhone 4s
 • смяна на дисплей на iPhone 5
 • смяна на дисплей на iPhone 5C
 • смяна на дисплей на iPhone 5S
 • смяна на дисплей на iPhone 6
 • смяна на дисплей на iPhone 6 Plus
 • смяна на дисплей на iPhone 6S
 • смяна на дисплей на iPhone 6S Plus
 • смяна на дисплей на iPhone 6 SE
 • смяна на дисплей на iPhone 7
 • смяна на дисплей на iPhone 7 Plus
 • Смяна на дисплей на iPhone SE
 • Смяна на дисплей на iPhone 8
 • Смяна на дисплей на iPhone 8 Plus
 • Смяна на дисплей на iPhone X

 
GSM Сервиз София:

Смяна на дисплей на iPhone
3.4 (68.4%) 100 вот(a)

Моделите на iPhone са признати за най-предпочитаните смартфони в света. Сензорните екрани управляват всички функции на тези мобилни устройства и са техен отличителен белег. Конструкцията на дисплея при моделите iPhone представлява комбинация от предпазно стъкло, гъвкава мембрана, сензорен панел ( touch screen), поляризиран филтър, LCD дисплей, подсветка и рамка на дисплея. Тези елементи образуват взаимосвързан блок, и повредата на един от компонентите в него често причинява подмяна на цялата конструкция.

Причините за възможна повреда на екрана са разнообразни – от неволното нараняване и надраскване на стъклото, до попадането на голямо количество вода върху него.При проблем с екрана на iPhone, GSM Service Sofia предлага на клиентите си богат набор от ремонтни дейности, сред които поправка и смяна на дисплей. Услугата включва подмяна на стъкло, touch screen и LCD екран, в зависимост от вида на повредата, и се предлага със специална отстъпка от 30 % за подмяна на счупено стъкло. Ние приемаме поръчки за всички модели, излезли на пазара до момента, и гарантираме за качествена поправка, извършена в кратък срок.

Моделите 4 и 4s на iPhone се появиха с революционните Retina дисплей и MultiTouch функция, и отвориха нова страница в историята на iPhone. Под наименованието Retina се визира усъвършенстван вариант на IPS технологията, използвана от Apple при дизайна на LCD екрана. Кристално ясното изображение се наблюдава и при iPhone 5s, който пристига с допълнителни подобрения в сигурността, в лицето на модерния Touch ID сензор. С този модел, надраскването на бутона Home се превърна в част от проблемите с дисплея, тъй като без него функционирането на смартфона не е възможно.Сервизът ни извършва всички поправки единствено с висококачествени резервни части на iPhone. Едно от предизвикателствата пред нас беше именно иновативният дисплей за iPhone 5s. С практиката при поправянето на този модел екипът ни придоби завиден опит в ремонтите на iPhone дисплеи.

Екипът на GSM Service Sofia е в състояние да осигури бърза и качествена смяна на дисплей на iPhone 6, с оригинални части, за постигане на отлично качество При повечето смартфони на Applе, най-отличителните характеристики са олеофобното покритие, което не позволява задържането на отпечатъци и замърсявания, и защитното Gorilla Glass стъкло, което е устойчиво на огъване и предпазва дисплея от сериозно счупване.

Според редица статистически наблюдения обаче, различните версии на Gorilla Glass са податливи на надраскване, а значителният брой драскотини върху дисплея със сигурност би повлияло върху сензорния панел и функционирането на смартфона. При подобни проблеми, сервизът ни извършва смяна на дисплей на iPhone 6 на изключително изгодна цена, достъпна за всеки клиент.

Следващият модел iPhone 6s се появи с 3D Touch функция, която отчита силата и продължителността на докосване на дисплея. Нововъведенията са допълнени и от нов, усъвършенстван Touch ID сензор, а стъкленото покритие отново е Gorilla Glass. Разбира се, екипът ни е в състояние да се погрижи качествено за екрана и на този модел iPhone. GSM Service Sofia извършва първокласна смяна на дисплей на iPhone 6s на достъпна цена, възстановявайки сензорните функции в много кратък срок.

Възможните повреди в дисплея на най-новият iPhone 7 са сериозно ограничени, тъй като моделът е със значителни подобрения, водо-и прахоустойчив дисплей, и нов Home бутон. Все пак, ние сме специализирани в смяна на дисплей на iPhone 7, и можем да предложим на клиентите си iPhone 7 смяна на дисплей на цена, подходяща за всеки средностатистически клиент.