Смяна на дисплей на Huawei

Смяна на стъкло, touch screen и LCD екран

Китайската компания за мобилни технологии Huawei произвежда единствено високотехнологични продукти, за което свидетелстват революционните нововъведения в устройствата й. Освен страхотните си хардуерни характеристики, смартфоните и таблети Huawei се отличават с широкоинчов сензорен екран, при който с времето се забелязва тенденция към стесняване на страничната рамка, така че цялата фасада на модерните смартфони да бъде заета от чувствително на допир, стъклено покритие. Освен че придават изключително елегантна визия на китайските устройства, обемните им екрани са изключително предпочитани и заради приятното визуално чувство при четене, интернет браузване, гледане на филми, или играене на игри с подобно устройство.

Размери, резолюция и модели сензорен екран

Удоволствието от екраните на Huawei би било немислимо, без някои особени важни техни особености. По-голяма част от продуктите на Huawei са с Full HD резолюция, предлагат картина с много добро качество и се използват при много мобилни устройства със среден до висок клас. При смартфони от най-висок клас, производителите се ориентират към Quad HD резолюцията, която представлява четири пъти подобрени характеристики на стандартния HD екран- не било пресилено обяснението, че пикселите при Quad HD резолюцията на брой са колкото тези в четири нормални HD екрана.

Широчината на екрана, в комбинация с подобно качество на картината привлича всички потребителите на мобилни устройства. Визуалните предимства са допълнени и с 2.5 D темперирано стъклено покритие върху дисплея, а и върху задната част на най –новите смартфони Huawei. Заоблените му краища придават много елегантна визия на продуктите, а покритието осигурява и много висока степен на защита срещу счупване.

Huawei разработва мобилните си устройства с LCD, AMOLED и Super AMOLED сензорен дисплей, чиято структура също предполага съществени разлики в картината при всеки от тях. Освен леки различия в цветопредаването, сензорните екрани реагират на различни подходи при необходимост от поправка. Качествената смяна на дисплей на Huawei не се извършва с еднакви методи при отделните устройства на марката, и задължително е предшествана от подробна диагностика.

Услугите на доказано добър сервиз за мобилни устройства

GSM Servicе Sofia.bg се занимава с разнообразни ремонтни дейности на мобилни устройства, включително и смяна на дисплей на смартфони и таблети Huawei. Възможностите за поправка на сензорния екран включват отстраняването на повредено предно стъкло, сензорен панел и LCD/ AMOLED/ Super AMOLED екран, и монтирането на нови резервни части, за правилното функциониране на устройството ви. Подмяната на предно стъкло, със запазване на оригиналните дигитайзер и дисплей е възможно само при някои от китайските апарати. При голяма част от продуктите е необходима модулна смяна на дисплей на Huawei ( предно стъкло, сензорен панел, дисплей), тъй като се намират в изключително здрава фабрична сглобка, при разделянето на която съществува риск от повреда, или просто структурата им не позволява разделяне на дисплея на слоеве.

Екипът ни извършва смяна на дисплей Huawei с оригинални китайски резервни части. Специално за моделите, при които е възможна изолирана подмяна на стъкло, разполагаме и с висококачествени предни стъкла за различни модели смартфони. Диагностиката на специалистите ни определя методът на подмяна, който ще използваме, а всяка смяна на дисплей на Huawei е с променлива цена, в зависимост от стойността на резервните части за съответния модел- екранът на най-новото поколение от серията Mate със сигурност струва повече от Huawei Ascend P2

Подмяната на счупено/пукнато предно стъкло се извършва само при отлично състояние на дигитайзера и дисплея, а смартфона/таблета се разглобява със специални инструменти и без рязко отделяне на задния капак, за да се избегне прекъсване на тънките захранващи кабели. Разделянето на отделните слоеве на дисплея се извършва изключително внимателно, особено ако сервизният специалист се реши да подмени само предно стъкло на AMOLED дисплей. Подобен ремонт се извършва само в стерилна работна среда и най-подходящият вариант е да стане с машина за разлепяне, която нагорещява лепилото и го премахва напълно. Най-лекото замърсяване или надраскване е фатално за структурата на AMOLED екраните, а Super AMOLED е напълно невъзможно да бъде отделен на съставни компоненти, тъй като сензорният панел ( touch screen ) е вграден в най-горният слой стъкло, и всяка повреда изисква цялостна смяна на дисплей Huawei, който се извършва на изключително изгодна цена.

GSM Servicе Sofia.bg работи с всички модели устройства на Huawei и извършваме поправка на дисплей единствено с китайски резервни части, с каквито разполагаме на склад. Ако се нуждаете от смяна на дисплей на Huawei на прилична цена, нашите специалисти са готови да се заемат с проблема. Специално за подмяна на счупени стъкла, предлагаме 30 % отстъпка от цената.

Смяна на дисплей на Huawei
4.5 (90%) 4 вот(a)