Смяна на дисплей на HTC

Смяна на стъкло, touch screen и LCD екран

 

Откакто HTC започнаха за продават своите HTC One телефони, все повече хора имат нужда от услугата поправка на дисплей на HTC. Компанията предлага много красив и голям дисплей, но той трябва да бъде пазен. Дали от непредпазливост, дали от лош късмет, често се случва да изпускаме своите телефони. Резултатът при по-големите падания, почти винаги е нужда от ремонт на счупен дисплей за HTC.

След поправката, можем да ви препоръчаме да използвате защита за своя телефон, под формата на кейс или калъф, като със сигурност можем да ви препоръчаме и нещо, което няма да наруши външния вид на вашия телефон. Ако някога имате нужда от ремонт на счупен дисплей HTC или на някоя друга марка, може веднага да се свържете с нас.

Ние от GSM Service София, сме готови винаги да направим ремонт и смяна на повредения компонент, като можем да предложим предварителна и безплатна консултация и оценка на ремонта. Ние познаваме своите клиенти и знаем, че щом те са при нас, обичат своя телефон и искат той да бъде върнат към стария си живот. Работата, която вършим е професионална, компонентите, които ще използваме са с топ качество и гарантираме, че никой няма да забележи разлика при употребата на вашия HTC телефон.

Може да се обърнете към нас ако имате нужда и от:

Смяна на дисплей на HTC
2 (40%) 31 вот(a)

Смяна на сензорен екран за мобилни устройства HTC

Мобилните устройства HTC са известни сред потребителите с липсата на голям брой базови мобилни телефони- тайванската марка се ориентира директно към създаване на високотехнологични смартфони с операционна система Android, които присъстват на пазара от 2009 г. За запознатите с историята на компанията този факт не е изненада, тъй като са наясно, че HTC всъщност е създателят на първия безжичен телефон със сензорен екран, в години, когато понятието “ смартфон “ все още е дума с неразбираемо и странно звучене.

Революционното нововъведение се усъвършенства непрекъснато от тайванските инженери в резултат, при създаването на мобилните устройства HTC са избирани най- модерните и технологични модели на сензорен екран. С развитието на смартфоните, чувствителната лицева част увеличава инчовете си и при популярните серии Desire и One, наблюдаваме стандартен размер на екрана между 4.5 а 5.5 инча, а моделите от най-ново поколение ( HTC U11  ) достигат характерните за фаблет 6 инча. Независимо от технологичните си особености, сензорният екран на HTC устройствата винаги е защитен с Corning Gorilla Glass покритие, а другите му отличителни черти са висока резолюция и невероятно ярки цветове.

Смущенията във функционирането на сензорния екран се проявяват с различни симптоми, а качественото им отстраняване изисква подходяща реакция, cъответстваща на модела устройство HTC. Нашият сервиз за ремонт на мобилни устройства предлага отлична смяна на дисплей на HTC, след прецизен преглед на екрана и точна диагностика. Екипът ни работи с всички модели на тайванските смартфони и таблети, за които разполагаме с оригинални резервни части на склад.

Видове дисплеи при HTC устройствата и поправката им

Компанията HTC се доверява на няколко модела сензорни екрани за мобилните си устройства, а ремонтните дейности по всеки от тях изискват различен подход. Не всяка  смяна на дисплей на HTC е съобразена с технологията на дисплея. Обикновено, методът на поправката се избира според големината на екрана и в зависимост от възможностите на специалистите- широкоинчовите екрани обикновено представляват неделим модул от компоненти, които не могат да се подменят поотделно.

  • LCD дисплей

При голяма част от моделите на HTC с този тип сензорен екран, LCD матрицата, сензорният панел, стъклото и рамката са фабрично прикрепени с изключително здраво лепило. Отделната подмяна на предно стъкло е възможна при някои от устройствата с по-малък размер на екрана, но изолираната смяна на дисплей при HTC е свързана с повишен риск от прекъсване на тънките лентови кабели и оставяне на луфт при недостатъчно умело залепяне, където биха могли да попаднат влага и замърсявания.

  • AMOLED/ Super AMOLED дисплей

Екраните с органично светещи пиксели са използвани от HTC още от 2010г. Известни като най- тънките дисплеи на пазара, те често “ прегряват  “ именно в резултат на собственоръчното произвеждане на светлина, и в тези ситуации е наложителна подмяната на целия дисплеен блок. При счупено, пукнато или силно надраскано предно стъкло съществува съвсем малка възможност то да се отдели сполучливо от задния панел, за да се подмени само повредената част. Успехът на изолирана смяна на стъкло при AMOLED дисплей при HTC е почти невъзможен, тъй като е достатъчно съвсем леко напрашаване, одраскване или разлепяне на дисплейния модул, за да се повредят нормалните му функции, а оригиналното предно стъкло за подобен дисплей също е  налично в ограничен брой. Super AMOLED дисплеят със сигурност ограничава възможностите за смяна на предно стъкло, тъй като при него сензорният панел е вграден в самия екран.

  • Super LCD дисплей

Той е модерна и по-тънка разновидност на LCD екрана, при която липсва въздушното пространство между предното стъкло и дисплея. Super LCD вгражда течните кристали във външното стъкло, а резултатът са по-ясни цветове без неприятни отблясъци по екрана. За разлика от AMOLED, тези дисплеи са подходящи и за по- големи екрани, затова и доста мобилни компании ги използват масово за смартфони от най-ново поколение и фаблети. Специалистите от екипа ни предлагат смяна на предно стъкло със сензорен панел ( touch screen ) за някои модели на HTC, които извършваме със специални инструменти и оригинални резервни части.

Сензорният екран е най-важният компонент в съвременните мобилни устройства, а специалистите от сервиза ни могат да се погрижат качествено за екрана на мобилното ви устройството от марка HTC. Всяка смяна на дисплей HTC е на много изгодна цена и се извършва след подробен преглед и диагностика .