Смяна на дисплей на HTC

Смяна на стъкло, touch screen и LCD екран

 

Откакто HTC започнаха за продават своите HTC One телефони, все повече хора имат нужда от услугата поправка на дисплей на HTC. Компанията предлага много красив и голям дисплей, но той трябва да бъде пазен. Дали от непредпазливост, дали от лош късмет, често се случва да изпускаме своите телефони. Резултатът при по-големите падания, почти винаги е нужда от ремонт на счупен дисплей за HTC.

След поправката, можем да ви препоръчаме да използвате защита за своя телефон, под формата на кейс или калъф, като със сигурност можем да ви препоръчаме и нещо, което няма да наруши външния вид на вашия телефон. Ако някога имате нужда от ремонт на счупен дисплей HTC или на някоя друга марка, може веднага да се свържете с нас.

Ние от GSM Service София, сме готови винаги да направим ремонт и смяна на повредения компонент, като можем да предложим предварителна и безплатна консултация и оценка на ремонта. Ние познаваме своите клиенти и знаем, че щом те са при нас, обичат своя телефон и искат той да бъде върнат към стария си живот. Работата, която вършим е професионална, компонентите, които ще използваме са с топ качество и гарантираме, че никой няма да забележи разлика при употребата на вашия HTC телефон.

 
Може да се обърнете към нас ако имате нужда и от:

Смяна на дисплей на HTC
1.7 (34.07%) 27 вот(a)