Смяна на дисплей на LG

Смяна на стъкло, touch screen и LCD екран

 

Независимо от производителя на вашия телефон, няма как той да гарантира липсата на изпускания и удари върху телефона. В днешни дни е съвсем нормално човек да изпусне своя телефон и накрая да се сдобие със счупен дисплей. Ние от GSM Service Sofia, предлагаме поправка на дисплей за LG телефони, както и за много други марки. При LG обаче има нещо много нестандартно, което липсва при другите производители. То е и причината да поправите своя счупен екран.

Компанията винаги работи в иновативна посока. Във всеки един нов телефон от по-висок клас, има дисплей LG, който ще донесе нещо ново. LG е марката, която за пръв път представи 1440p дисплей; LG е марката, която представи и първият извит дисплей, който може да се огъва. Ето за това, при счупване на подобен екран е нужно да се прибегне до ремонт на дисплей на LG. Няма как да използвате такъв екран, когато е счупен. Съгласни сте нали?

Ако разполагате с телефон на този производител и неговият екран е счупен, то може да ни посетите на място или да ни изпратите телефона си по куриер, за да го поправим. Предлагаме безплатна консултация по повредата, за да знаете какво точно се е случило и колко ще струва поправката, преди да ни поверите телефона си.

 
GSM Сервиз София:

Смяна на дисплей за LG
3.4 (68.57%) 7 вот(a)