Смяна на дисплей за устройства Nokia

Преди да се появят телефоните от серията Lumia на Nokia рядко сме се занимавали със смяна на дисплей на Nokia. По-старите им мобилни телефони бяха железни в това отношение. Сега обаче, след започване на масовото производство на смартфони, вече под марката Microsoft, ако трябва да сме точни, счупените телефони от тази марка са една идея повече.

Както с всеки един друг смартфон и с тези трябва да се внимава при изпускане и удар. Ние от GSM Service Sofia предлагаме ремонт и смяна на дисплей на Nokia телефони.

Какво е характерно за екраните на Nokia?

Марката пуска все повече телефони с размер, който се приближава до този на таблетите – т.нар. фаблети. Освен по-голям размер, повечето телефони предлагат и по-голяма резолюция. Рядко има модели на марката, които да имат сериозни недостатъци. За телефоните от висок клас в Lumia серията, не се срещат възражения. И все пак – имате ли нужда от ремонт на счупен дисплей на Nokia?

Гарантирано ще възстановим перфектния вид на вашия телефон, защото знаем какво е чувството да гледаш своят счупен екран. Разполагаме с висококачествени дисплеи за Nokia, като за по-популярните модели може да имаме и в наличност. Работим в обезпрашена среда, само с точните инструменти за вашият телефон. Ремонтът става бързо, прецизни сме и можем да Ви предложим най-добра цена.

Може да разчитате на нас за:

  • Смяна на стъкло
  • Смяна на touch screen
  • Смяна на стъклото и LCD екран
  • Смяна на touch screen и LCD екран

 

Наред със смяната на дисплея, ние можем да предложим:

.

 

Поправка на дисплей за устройства Nokia
5 (100%) 1 вот(a)