Смяна на дисплей

gsm-service-sofia.bg предлага експресна и качествена смяна на дисплей на различни мобилни устройства.

Услугите, който предлагаме са следните:broken phone

Смяна на дисплей – стъкло и LCD екран

Смяната на стъклото на телефона е необходима, ако стъклото е пуканто/счупено и/или не визуализира изображение. В подобна ситуация, не се опитвайте да отстраявате проблема сами, а потърсете услугите ни.

Смяна на дисплей – touch screen и LCD екран

Такава се налага, в случай на напукване или надраскване на дисплея, липса на изображение или липса на реагиращ екран при допир. Не е препоръчително да третирате екрана на мобилното си утройство с различни агресивни почистващи средства. При установяване на подобна повреда, обърнете се към нашите специалисти.

Причината за подобен проблем в повечето случаи е изпускане, удряне или намокряне на мобилното устройство. Екипът от професионалисти на gsm-service-sofia.bg ще извърши поправка на дисплея ви бързо, качествено и сигурно.

Ако имате надраскан или счупен дисплей, ако установите проблем с екрана или touch screeen-a си и се налага поправка на дисплей не се колебайте да ни потърсите.

Удобства за клиентите ни

Всеки клиент е важен за нас и се стараем да предоставяме услугите си по най-добрия начин. За това ви предлагаме още:

  • Експресно обслужване;
  • Гаранция за качество при всеки извършен ремонт;
  • Оборотен телефон при ремонт над 3 работни дни;
  • Възможност за вземане и връщане на ремонтираното устройство в рамките на гр. София;
  • Подарък за всеки ремонт на стойност над 90 лв.;
  • Отстъпки за редовни клиенти.

Обслужвани марки телефони

GSM сервизът ни обслужва следните марки телефони:

Професионалните сервизи за поправки на мобилни устройства трябва да притежават някои задължителни умения, за да установят трайно присъствие на пазара и да печелят постоянни клиенти. Усъвършенстването на сензорните екрани наложи някои нови изискания сред специалистите по ремонтни дейности- стандартната поправка на дисплей на телефон се промени и значително се усложни, тъй като екранът се превърна в основен метод за боравене с новите модели смартфони.

Дори и малката неизправност в тази област на апарата може да го направи напълно неизползваем, до отстраняването на повредата. Ето защо, дисплеят на смартфоните винаги трябва да е в добро състояние, особено след появата на апаратите от най-ново поколение, чиито сензорни панели са в състояние да различават дори и интензитета на докосване върху екрана.

Сервизът ни извършва професионален ремонт на дисплей, на разнообразни марки телефони и смартфони. GSM Service Sofia приема поръчки за поправка на Samsung, Huawei, Alcatel, Acer, Lenovo, LG, BlackBerry, Motorola, Nokia, Sony, ZTE, HTC и, разбира се, всички модели на iPhone.

Модерните MultiTouch екрани изискват определени професионални умения, както и въвеждането на  модерна техника, за качествената им поправка. Нашият екип е специализиран в разнообразни видове ремонт на дисплей на телефон, включително и на последните модели смартфони, от най-висок клас.

Повреди на дисплей и начин за отстраняването им

Първата стъпка от работния ни процес е прецизната диагностика, която определя с абсолютна точност естеството на повредата и необходимата намеса за отстраняването й. Всеки удар би могъл да засегне различни елементи от дисплея, които се третират по различен начин. Ремонтните дейности, известно под общото наименование “  смяна на дисплей “, се разграничават в няколко вида.

  • Ремонт и подмяна на повредено стъкло и LCD екран

Въпреки все по-устойчивите материали на сензорните екрани, винаги е възможно неволното изпускане на устройството или непремерения натиск, които биха могли да засегнат стъклото и функциите на дисплея. Състоянието на апарата лесно се преценява и от неспециалист в областта, с помощта на няколко елементарни признака Понякога, счупеното или спукано стъкло на телефон си остава вторична изолирана повреда, но в повечето случаи се повяват различни смущения в изображението – хоризонтални линии, повтарящи се изображения, бели петна или напълно черен екран.

Тези сигнали са сигурен знак за засегнати функции на LCD екрана и проблемът се разрешава чрез стандартната смяна на счупено стъкло на дисплей. Опитът за самостоятелна поправка на телефона не е възможен.

  • Ремонт и подмяна на touch screen и LCD екран

Особеностите на модерните екрани изискват внимателно боравене с тях, тъй като именно те са основният метод за работа с мобилните устройства. Всеки лек удар или изпускане на телефона може да крие опасност от сериозни последствия за дейността му.

  • Напуканото или счупено стъкло не е нанесло поражения на сензорния панел, ако устройството зарежда нормално изображение, а екранът разпознава докосвания с различен интензитет
  • Повреденото стъкло се нуждае от поправка, ако дисплеят не реагира или реагира забавено на допир, както и при пълна липса на изображение. Нашият сервиз извършва бърза и качествена смяна на touch screen, и LCD екран, с 30 % отстъпка от цената, за всички клиенти. При всяка смяна на стъкло, цените на услугата започват от 110 лв., а ремонтът е с гарантирано качество. 

Защо да изберем GSM Service Sofia

Сервизът ни е изключително популярен с опитът в обслужването на разнообразни марки мобилни устройства, но и с услугите, съобразени изцяло с удобството на клиента. Всяка смяна на дисплей на телефон се извършва на изключително изгодна цена, а при ремонт на стойност над 90 лв., клиентите ни получават подарък. Безплатната ни диагностика и опцията “ GSM сервиз по куриер “ спестяват ценно време, а редовните ни клиенти се радват на постоянни отстъпки в цените. Ние работим във всеки ден от седмицата и предоставяме оборотен телефон при поправка, надвишаваща оптималния срок от три работни дни.

Ако търсите качествена смяна на екран на телефон, на приемлива цена, нашият адрес е точното място за вас.

Смяна на дисплей
3.7 (73.64%) 198 вот(a)