разкодиране на iphone 5s

iPhone 5S и  iPhone 5C  станаха част от тарифните планове на Мтел съвсем скоро след излизането им през 2013 г., така че българските потребители прескочиха дългото очакване и плановете за закупуване от чуждестранен оператор. Стойността им беше изненадващо приемлива, включително и свободната цена, и доста технологични любители не се поколебаха да си закупят някой от новите смартфони на Apple. Само след няколко месеца се оказа, че са мислили предвидливо, а тези които смятаха, че цените на iPhone ще се понижат допълнително в бъдеще, останаха неприятно изненадани-  стойността и на двата модела се повиши за всички оферти ( договор, разсрочено плащане, реална цена ).

Пред потребителите със средни финансови възможности останаха опциите за покупка чрез разсрочено плащане с договор, поръчка от чуждестранен сайт, приятели от чужбина или просто смартфон втора употреба. Положението възвърна популярността на доста актуалната в миналото услуга разкодиране, тъй като прибързано закупените от доста потребители апарати често се оказват неизползваеми заради задължения към неизвестна  мобилна мрежа, или просто защото рискът е за предпочитане пред липсата на iPhone. Колко трудна процедура обаче е успешното разкодиране на iPhone 5s?

Jailbreak на iOS 7 – да или не

Опeрационната система на Apple iOS е проектирана така, че тегленето и инсталиране на софтуерни приложения и програми е възможно единствено от App Store, а оттам не е възможно откриването на специализирани програми за разкодиране на iPhone 5s. За целта трябва да се извърши Jailbreaк, който ще осигури достъп на операционната система до всякакъв софтуер и съответно подходящи приложения за откриване на мрежов код при седмият модел на Apple.

Смартфонът пристига с iOS 7.0, чиято “ обработка “ е много по-трудна отколкото при първите “ интелигентни “ телефони, поне в периода непосредствено след появата й- в момента процедурата не е особено трудна, нито опасна за устройството ви. Ако решите самостоятелно да Jailbreaк- нете устройството си, след което да преминете към разкодиране на iPhone 5s, можете да успеете, но все пак има малка вероятност смартфонът ви да блокира, в случай че не сте особено компетентни технически.

Напомняне: Вероятно не сте забравили, че всяка актуализация на нова версия iOS винаги премахва Jailbreaк. За сигурен успех се обърнете към оператора си, или към професионален сервиз за отключване на телефони.

Фабрично ( перманентно ) разкодиране на iPhone 5s

Фабричното ( перманентно ) разкодиране е методът със стопроцентова успеваемост, който се прилага от мобилните оператори и квалифицирани сервизни инженери, ако смартфонът е втора употреба или е закодиран към чуждестранна мобилна мрежа. IMEI номерът и кратка справка за статута на устройството е всичко необходимо на един професионалист, за да ви предостави пълна свобода на комуникация към всеки оператор в страната и по света.

Специализираният сервиз за разкодиране на iPhone 5s е в състояние да помогне и след  поредица от неуспешни опити за разчитане на мрежовия код. Това е една от най- често търсените сервизни услуги, заедно с:

  • Фабрично рестартиране
  • Преинсталация на софтуер
  • Обновяване на операционна система
  • Възстановяване на изтрити файлове и данни

GSM Service Sofia може да ви помогне с бързо и успешно фабрично разкодиране на iPhone 5s, както и на всеки от смартфоните Apple. Стойността на услугата е невероятно изгодна за всеки клиент. Екипът ни не поема поръчки за разкодиране на блокирани смартфони!

Свържете се с нас
Двата сигурни метода за разкодиране на iPhone 5s
5 (100%) 1 вот(a)